Zagreb (sjedište)

Kratka povijest

Sve počinje 1996. godine sa grupom mladih u zagrebačkom kvartu Trnje odakle i dolazi ime zajednica “Dobri pastir”. U Zagrebu je bio veliki interes ljudi za okupljanjem, proučavanjem Biblije, slavljenjem i molitvom te je tako iznajmljen prostor za okupljanje. Vjerni i predani članovi uz Božju pomoć održavaju taj prostor kako bi se mogli okupljati.

Otvoreni Biblijski susreti

Otvoreni susreti utorkom, na koji mogu doći svi zainteresirani, započinju slavljenjem koje vodi naša slavljenička služba, nakon čega slijedi razmatranje o biblijskim temama a susret završava molitvom. Predavači se izmjenjuju a ponekad imamo goste iznenađenja. Najvažnije od svega je da Isus i prisutnost Duha Svetoga bude s nama. Nakon susreta naša molitvena služba otvorena je za kratak razgovor i pojedinačnu molitvu za sudionike.

Dođite

Pozivamo vas da nam se pridružite na OTVORENOM SUSRETU UTORKOM od 19h do 21:30h
na adresi: Dubrava 238, Zagreb.
Svi ste dobrodošli.
Božji blagoslov!

Individualni razgovori

Ukoliko postoji potreba za individualnim razgovorom potrebno je najaviti se 
na broj telefona: 01/2981-933

Seminari časne sestre Biserke Jagunić

Školska sestra franjevka čs. Biserka Jagunić kao počasni član Zajednice Dobri pastir već dugi niz godina organizira molitveno terapijske seminare. Cijelina se sastoji od tri seminara. Prolazeći kroz seminare osobe se uče kako prepoznati simptome i uzroke duhovne stvarnosti koja se očituje u našim životima te kako ih uspješno uz Božju pomoć i milost nadvladati.

saznaj više…

Youtube

Pratite nas na našem Youtube kanalu

Aktualno vodstvo

VODITELJ PODRUŽNICE: Vera Zefić
ZAMJENIK VODITELJA: Andrej Klikić
TEL: 01/2981-933
email: dobripastirzg@gmail.com