Kaštel Kambelovac

KRATKA POVIJEST

Zajednica Dobri pastir Kaštela osnovana je 19. 11. 1998. godine pod nazivom molitvena zajednica „Gospe od Milosti“. Zajednica je djelovala u župi sv. Jeronima u Kaštel Gomilici. Dana 08. 11. 2004 godine zajednica „Gospe od Milosti“ priključila se Zajednici Dobri pastir i nazvala se Zajednica Dobri pastir Kaštela. Utemeljitelj i duhovnik Zajednice Dobri pastir je velečasni Dražen Radigović.

OTVORENI SUSRET

Podružnica u osnivanju Kaštel Kambelovac je zajednica otvorenog tipa što znači da su na naše susrete dobrodošli svi ljudi dobre volje bez obzira na dob. Susret započinje svjedočanstvima i slavljenjem nakon čega slijedi razmatranje o biblijskim temama, a susret završava molitvom. Nakon susreta naša molitvena služba je otvorena za pojedinačnu molitvu za sudionike u potrebi. Dobrodošli!

Pozivamo vas da nam se pridružite na otvorenom susretu PONEDJELJKOM u 19:30 sati u prostorijama Zajednice Dobri pastir u Kaštel Kambelovcu na adresi Kralja Krešimira 59, 21214 Kaštel Kambelovac

Kontakt: Monika Režić 098/321-969

Email: monika.rezic1@gmail.com

Za dodatne informacije možete posjetiti našu facebook stranicu – Zajednica Dobri pastir-Kaštela.

CILJEVI

Našim djelovanjem želimo utjecati na obnovu Crkve i promjenu mentaliteta društva i to kroz obraćenja pojedinaca, obnovu obitelji, evangelizaciju te kroz uključivanje i povezivanje s drugim zajednicama i grupama unutar Katoličke Crkve.Naši ciljevi su duhovni rast sudionika susreta i naših članova u krepostima i darovima Duha Svetoga kao i izgradnja zajedništva. Na naše susrete dolaze članovi i svi zainteresirani za osobni duhovni rast, ali i mnogi koji su u velikim potrebama. Kroz 20 godina našega djelovanja Gospodin je uslišao brojne molitve, ozdravljenja, izmirenja i obraćenja obitelji te preobrazbe života.

Galerija slika