Bjelovar

Kratka povijest

Podružnica Bjelovar osnovana je 15 lipnja 2003 godine. Od prvih dana služili smo na svim velikim karizmatskim susretima koje je organizirala ZDP. Prvih četiri godine su naši molitveni susreti bili u kućnim grupama za koje vrijeme je raslo naše zajedništvo, a od 2007. godine pokrenuti su otvoreni susreti.

Otvoreni susreti

Za sve informacije vezano uz otvoreni susret, molitveni maraton, destinacije i termine hodočašća slobodno nas kontaktirajte na: 091 546 0864 (Zdenko Štrok).
Također imamo i svoju facebook stranicu Zajednica Dobri pastir Bjelovar i web stranicu Hodočašća ZDP Bjelovar sa korisnim informacijama.
Voditelj podružnice je Zdenko Štrok, a zamjenica voditelja je Vera Pejić.

Otvoreni susreti naše podružnice odvijaju se u Gudovcu 124, Bjelovar, četvrtkom od 20-22 h. Djelujemo u proširenom i obnovljenom molitvenom prostoru na navedenoj adresi koji smo nazvali Dom molitve. Svi ste dobrodošli!

Molitveni maraton

Jednom mjesečno imamo molitveni maraton otvorenog tipa od 22-06 h za sve zainteresirane. Za sve informacije u vezi molitvenog maratona slobodni ste kontaktirati nas na navedeni broj mobitela. Dođite!

Hodočašća

Poseban dio djelovanja odnosi se na organiziranje hodočašća u mnoge hrvatske i europske destinacije. Tako dobivamo prigodu za evangelizaciju i nove članove te prijatelje zajednice.

Galerija