Molitva

OVDJE MOŽETE PRONAĆI RAZLIČITE MOLITVE KOJIMA VAM ŽELIMO POMOĆI U MOLITVENOM ŽIVOTU. MNOGI MISLE DA NE ZNAJU MOLITI NO ČOVJEKU JE PRIRODNO DA ISKRENO, SVOJIM RIJEČIMA, TRAŽI STVORITELJA I NJEGOVU BLIZINU I ZAŠTITU. NEKA VAM OVE MOLITVE DAJU IDEJU KAKO DA MOLITE ALI U MOLITVI IZNESITE SAMO ONO ŠTO ISKRENO MISLITE ILI ŽELITE.

 

OVDJE MOŽETE PRONAĆI NAŠE PREPORUKE ZA ŠTO BISMO TREBALI MOLITI. OBIČNO LJUDI MOLE SAMO ZA SVOJE POTREBE I NE OSJEĆAJU MOLITVENU ODGOVORNOST ZA STANJE U CRKVI ILI DRŽAVI, NO SVI SMO SVJESNI DA JE U DRŽAVI, KOJOJ LOŠE IDE, VEĆINI LOŠE. ZATO VAS POZIVAMO DA RAZMIŠLJATE ŠIRE I MOLITE ŽARKO ZA NAKANE KOJE SMO STAVILI A NE SAMO ZA SEBE.

RAD U NAŠOJ ZAJEDNICI ORGANIZIRAN JE PO TIMOVIMA, PA TAKO SVAKA PODRUŽNICA IMA TIM ZA ZASTUPNIČKU MOLITVU. TO ZNAČI DA SU NEKI NAŠI ČLANOVI NA RASPOLAGANJU ONIMA KOJI IMAJU VELIKE MOLITVENE POTREBE (BOLEST, LOŠE OKOLNOSTI, POREMEĆENE MEĐULJUDSKE ODNOSE...) TE IM TREBA MOLITVENA PODRŠKA DRUGE BRAĆE U KRISTU . TAKO U LINKU 'KONTAKT' U PROZORČIĆ NA DNU STRANICE MOŽETE UPISATI SVOJE MOLITVENE NAKANE I POSLATI NAM IH A MI ĆEMO TO PROSLIJEDITI NAŠIM MOLITVENIM TIMOVIMA KOJI ĆE MOLITI I VJEROVATI ZA VAS, NO I VI SAMI MORATE ŽARKO MOLITI ZA TO 'SVE DOK' SE NE OČITUJE BOŽJI ODGOVOR. SVE VAŠE NAKANE ĆEMO STAVITI NA MISU SRIJEDOM U CRKVI U LUPOGLAVU PA AKO MOŽETE PRISUSTVOVATI BIT ĆE TO JOŠ VIŠE PROSTORA ZA BOŽJI ZAHVAT.